четвер, 09 грудня 2010 15:09

Пенсійну реформу Азарова і Ко назвали ловлею бліх

Пенсійну реформу Азарова і Ко назвали ловлею бліх

В опозиційному уряді вважають, що пенсійна реформа-це ловля бліх, а не вирішення проблеми.

Про це на засіданні сказав тіньовий міністр праці та соцполітики "бютівець" Андрій Павловський.

"Так звана пенсійна реформа, яку пропонує уряд Азарова це ловля бліх, а не конкретні дії. Завдяки реформі, яку вони планують провести вдасться зекономити аж 5,6 млрд. гривень, тоді як дефіцит пенсійного фонду у десятки разів більший. То чи варті ці людожерські заходи такої економії грошей?", - запитує Павловський

Павловський зазначив, що пенсійна форма, яку уряд планує провести до кінця року - це псевдореформа, яка матиме антисоціальний та людожерський характер.

"Це переконливе бажання уряду вирішити пробему пенсійного фонду за рахунок простих громадян. Замість того, щоб впроваджувати трирівневу систему пенсійного забезпечення, влада йде шляхом тупого підвищення пенсійного віку. Почнуть з жінок та військовослужбовців, а далі будуть чоловіки і це при тому що в нас тривалість життя менша ніж в Європі", - зазначила вона.

Павловський також зазначив, що під час пенсійної реформи можуть виникнути серйозні проблеми з працевлаштуванням.

"Бо пенсіонери будуть займати місця молоді, яка прийде на роботу після навчальних закладів, тому це не вирішить проблему дефіциту пенсійного фонду. Це навпаки призвело того, шо молодь піде до центрів зайнятості і таким чином, вони підуть на будь-яку роботу і за будь-які гроші, а це на руку олігархам", - переконаний нардеп.

Тому, зазначив Павловський потрібно ухвалити законопроекти, що не допустять впровадження пенсійної реформи.

Раніше міністр юстиції Олександр Лавринович повідомив, що уряд майже заверив роботу над законопроектом про пенсійну реформу. За його словами у документі буде підвищено пенсійний вік для держслужбовців. Разом з тим, чиновник не зміг відповісти на питання, чи стосується ця норма жінок та чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Пенсійну реформу Азарова і Ко назвали ловлею бліх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути