понеділок, 01 серпня 2011 08:14

Пенсійна реформа запрацює з 1 жовтня?

Пенсійна реформа запрацює з 1 жовтня?

Спікер Володимир Литвин не підписав прийнятий Верховною Радою 8 липня законопроект про пенсійну реформу поки не будуть розглянуті постанови про його скасування.

Як пише газета Сегодня, автори законопроектів (депутат від БЮТ Ольга Боднар і "нунсівець" Юрій Кармазін) вважають що документ ухвалювався з порушенням регламенту.

"За законом Литвин не може підписати проект, поки Рада не ухвалить рішення щодо цих постанов", - пояснив "регіонал" Михайло Чечетов.

У той же час, спікер "регіоналів" виключив проведення позачергової сесії з цього питання.

"У вересні вже буде визначеність, коли саме стартує реформа: або з дня підписання президентом, або парламент перегляне дату. Не виключено, що з 1 жовтня", - резюмував Чечетов.

Нагадаємо, що в ніч на 8 червня парламент прийняв у другому читанні та в цілому законопроект про пенсійну реформу. Законопроектом передбачається поступове підвищення пенсійного для жінок. Крім того, у зв'язку зі зміною формули розрахунку пенсій майбутнє пенсіонери недоотримають не менше 250-300 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Пенсійна реформа запрацює з 1 жовтня?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути