вівторок, 22 січня 2013 01:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Пенітенціарна служба переконує, що немає жодних проблем з допуском захисників до Тимошенко

Пенітенціарна служба переконує, що немає жодних проблем з допуском захисників до Тимошенко
Тимошенко ФОТО: news.if.ua

За повідомленням начальника Управління зовнішніх комунікацій Державної пенітенціарної служби України Ігоря Андрушко, ніяких проблем з допуском до Юлії Тимошенко у її захисників немає.

"Мене дуже дивує інформація, коли заявляють про те, що до Юлії Володимирівні не допускають захисників або її родичів. Взагалі, такої проблеми не існує. Кожен раз при зверненні в адміністрацію Пенітенціарної установи, київського СІЗО, Качанівської колонії або Центральної клінічної лікарні представникам захисту надається відповідний дозвіл на зустріч", - заявив Андрушко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вручення Тимошенко підозри щодо причетності до вбивства Щербаня знімали, щоб показати відео послам – "регіонал"

Він також зазначив, що вчора Євгенія Тимошенко прибула на зустріч зі своєю матір'ю, але сама Юлія Володимирівна не висловила бажання зустрітися з дочкою, і з боку Пенітенціарної служби ніякого тиску не було.

Нагадаємо, за словами захисника Тимошенко Сергія Власенка, представники прокуратури наполягали, щоб Тимошенко протягом 24 годин визначилася зі своїм адвокатом у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новою справою Тимошенко влада хоче нівелювати визначення "політв'язень" - політолог

"Сьогодні прокуратура створила дуже цікавий прецедент - вони забігли до неї в 11 годин, сказали, що якщо протягом доби вона не знайде собі захисника, то буде призначений громадський захисник. Юлія Тимошенко каже, що не може нікому зателефонувати, на що їй відповіли - це ваші проблеми", - повідомив він в понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Пенітенціарна служба переконує, що немає жодних проблем з допуском захисників до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути