понеділок, 18 жовтня 2021 17:23

"Педофіл і наркоман" - "слуга" Дмитрук обізвав покійного Ройтбурда

"Педофіл і наркоман" - "слуга" Дмитрук обізвав покійного Ройтбурда
Нардеп від "Слуги народу" Артем Дмитрук відзначився черговою заявою. Фото: facebook.com/artem.dmytruk.odessa

Одеський художній музей став національним. Поважний статус йому надав президент Володимир Зеленський. І доручив опрацювати питання щодо присвоєння комунальній установі імені Олександра Анатолійовича Ройтбурда, який очолював музей та помер у серпні цього року.

У відповідь нардеп від "Слуги народу" обізвав Ройтбурда педофілом і наркоманом. І виступив проти присвоєння музею імені художника, про що написав у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Ройтбурда депутатом стане борець з Криму

"Художній музей в Одесі назвати ім'ям педофіла і наркомана. Я підписував звернення на ім'я президента України про те, що б присвоїти нашому музею статут національного, але не на честь лайно-художника. Я зроблю все, щоб ця процедура з присвоєння імені музею не здійснилася", - написав російською нардеп від президентської партії.

Артем Дмитрук обраний за мажоритарним округом в Одесі. Свого часу "засвітився" на автопробігу в місті, організованому партією прокремлівського блогера Анатолія Шарія.

Також зі ще одним "слугою" Олексієм Леоновим обурився через демонтаж барельєфа радянського маршала Георгія Жукова на будівлі одеського обласного військкомату.

Зараз ви читаєте новину «"Педофіл і наркоман" - "слуга" Дмитрук обізвав покійного Ройтбурда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути