пʼятниця, 15 лютого 2013 10:52

Спецтема: Луценко за ґратами

Печерський суд відмовив Луценку у відводі судді-слідчого Віктора Кицюка

Печерський суд відмовив Луценку у відводі судді-слідчого Віктора Кицюка
Суд не встановив підстав для відводу судді Віктора Кицюка. Фото: podrobnosti.ua

Печерський районний суд Києва відмовив екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку у відводі судді-слідчого Віктора Кицюка, який розглядає його скаргу на дії посадових осіб Генеральної прокуратури по відношенню до нього.

"Суд не встановив підстав для відводу судді Віктора Кицюка... Заяви Юрія Луценка про відвід судді Кицюка залишилися без задоволення. Це рішення оскарженню не підлягає", - йдеться у рішенні суду, зачитаному суддею Світланою Волковою на засіданні у п'ятницю в Києві.

Нагадаємо, на засіданні 11 лютого Луценко заявив відвід судді Віктору Кицюку, вважаючи, що на нього може чинити тиск перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін, який є членом Вищої Ради Юстиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не влаштовуйте бєспрєдєл з першої хвилини" - відеоконференція Луценка з судом тривала кілька хвилин

Екс-главу МВС затримали 25 грудня 2010 року. 31 серпня 2012 року його етапували в Менську колонію для відбування покарання.

26 грудня 2012 року Луценко звернувся до генерального прокурора України Віктора Пшонки з проханням притягнути до відповідальності першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна та слідчого у справі екс-міністра Сергія Войченка за прийняття ними постанови про затримання і арешт.

1 лютого Печерський районний суд Києва ухвалив рішення розглядати в режимі відеоконференції скаргу екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка на постанову про закриття кримінальної справи про вчинення відносно нього злочину посадовими особами Генпрокуратури та суддями Печерського і Апеляційного судів міста Києва.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд відмовив Луценку у відводі судді-слідчого Віктора Кицюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути