Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2012 14:35

Павловський вважає, що на нього тиснуть через його помічника

Павловський вважає, що на нього тиснуть через його помічника

"Бютівець" Андрій Павловський радиться із адвокатами, як діяти у кримінальній справі проти керівника Шевченківської районної партійної організації "Батьківщини" міста Києва Павла Ониськовича.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Мабуть, комусь із керівництва не сподобалося, що ми на Новий рік поздоровили киян і Юлію Тимошенко зі святом. Тому вони не придумали нічого кращого, аніж назвати це груповим хуліганством. Хоча не зрозуміло, в чому саме воно проявлялося. У справі написано, що була ще невстановлена особа. Я так розумію, що це я. Через це і "копають". Мені ще не телефонували. Думаю, вони хочуть через мого помічника Ониськовича як можна скоріше дістати мене. Такий у них план. Стаття там передбачає чотири роки позбавлення волі", - зазначив депутат.

За словами Павловського, сьогодні і вчора Ониськовича викликали на допит. "Він ходив. Тепер, певне, кожен день будуть тягати на допити. Мене вони не можуть поки що дістати, тому що я – народний депутат. Певне, будуть чекати, поки завершаться мої повноваження. Вже не довго залишилося – до жовтня. Можливо, це такий важіль тиску на мене. Я очікую, що будуть робити якість пропозиції або шантажувати", - зауважив він.

Нагадаємо, в ніч з 31 грудня на 1 січня, коли на Майдані незалежності відбувалося святкування Нового року, на будівлі консерваторії з'явився лазерний напис: "Юлі – волю".

Зараз ви читаєте новину «Павловський вважає, що на нього тиснуть через його помічника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути