середа, 13 березня 2013 12:49

Павловський: Це особиста помста - Янукович дав команду чавити Власенка

Павловський: Це особиста помста - Янукович дав команду чавити Власенка
Фото: ukr.obozrevatel.com

Президент Віктор Янукович дав команду не випускати захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка з України, тому що відбуватиметься далі, складно навіть уявити.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Павловський.

"Складно зрозуміти, що відбувається, оскільки відсутня логіка в діях влади. Зрозуміло, що його переслідують за те, що він був захисником Юлії Тимошенко, та гостро виступав проти влади, казав, що замовник всіх політичних справ є Янукович, то вони його покарали та забрали мандат", - висловив думку політик.

Окрім того, він нагадав, що "потім пішли справи щодо розлучення, ніби-то заборонили йому виїжджати за кордон. Проте він виконав рішення суду, тому немає підстав, аби його не випускати".

"Тим паче 11 березня ГПУ закрила кримінальну справу, тому не зрозуміло, що є підставою для заборони виїжджати. Це дрібна помста, аби й надалі переслідувати, створювати перешкоди для виконання Власенком своїх зобов'язань", - обурився Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" зізнався, що йому було соромно за Кличка

За його словами, якщо проти Власенка не порушено кримінальних справ, і до нього "немає претензій зі сторони правоохоронних органів, то які можуть бути обмеження? Ми вільні люди, і маємо право на вільне пересування, це якраз пряме порушення його права, та права людини".

"Це чергове хамство з боку Віктора Януковича, який особисто дав команду мститися, чавити, душити Власенка. Це особиста помста Януковича Власенку", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінполіція вичавлюватиме ресурси із суб'єктів господарювання - експерт

Нагадаємо, сьогодні захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка вкотре не випустили за кордон в аеропорту "Бориспіль". "Сьогодні, 13 березня, вчергове, прикордонна служба відмовила мені у виїзді за кордон. Сьогодні я збирався на персональне офіційне запрошення представників Європарламенту взяти участь у термінових дебатах, які організовано щодо питання України, де буде розглядатися та ганебна справа, яку розглядав ВАСУ щодо позбавлення мене мандату", - повідомив Власенко.

Раніше Власенко заявив, що ГПУ порушила три кримінальні справи проти нього, проте Генпрокуратура заперечує цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Павловський: Це особиста помста - Янукович дав команду чавити Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути