Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2012 13:47

Павловський: Це не проект Держбюджету, це "повний стабілізець"

Павловський: Це не проект Держбюджету, це "повний стабілізець"
Держбюджет-2013 - це "повний стабілізець". Фото: svit24.net

Проект Державного бюддету на наступний рік, який сьогодні роздали в Верховній Раді показує, що в Україні "стабільність подолано, руїну досягнуто".

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Андрій Павловський.

"Те, що в тому проекті написали, то це повний маразм. Девіз цього бюджету: "Стабільність подолано, руїну досягнуто". Там навіть не передбачено збільшення базових соціальних стандартів: прожитковий мінімум, мінімальна зарплата, мінімальна пенсія протягом 2013 року. Це знущання над соціально захищеними людьми", - розповів політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада ще попрацює над Держбюджетом у четвер

Окрім того, він зауважив, що протягом року вони не будуть змінюватися, не зважаючи на "інфляцію, зростання цін, а долар скоріше за все буде 1 до 12. І це нормально підготовлений бюджет, який не враховує реалії економічні?"

"В Раді роздали проект бюджету на 2013 рік...повний стабілізець!", - написав він в себе на сторінці Фейсбук, та зауважив, в коментарі, що інакше назвати такий проект Бюджету не може, оскільки "так все і є".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держбюджет-2013: влада пропонує підняти зарплату на цілих 13 гривень

Також він додав, що "законопроект не законно поданий, тому що він поданий урядом, якого не існує". "Азаров вже не мав права його підписувати. Його повинен був подавати новий уряд і в новій Верховній Раді, а Держбюджет повинен бути розроблений по новій методиці.

Те, що зараз відбувається , це продовження безпрєдєлу, який витворяє влада", - підкреслив опозиціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетний комітет тільки почав вивчати проект бюджету - якщо треба, працюватимуть цілодобово

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада вирішила розглянути прийняття в цілому проекту державного бюджету на 2013 рік у четвер. Опозиція виступає проти бюджету України на 2013 рік, внесеного на розгляд сесії Верховної ради 4 грудня Партією регіонів. Окрім того, фракція Компартії України сьогодні заявила, що не голосуватиме за закон про державний бюджет на 2013 рік.

На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради відбувалася суперечка між "бютівцем" Сергієм Сасом та головою Верховної Ради Володимиром Литвином. Виступаючи з місця, Сас обурився з приводу того, що уряд, який відправили у відставку подав до ВР проект Держбюджету на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «Павловський: Це не проект Держбюджету, це "повний стабілізець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути