середа, 06 травня 2009 08:43

Павленко пояснив, чому жбурнув паперами у директора готелю

Павленко пояснив, чому жбурнув паперами у директора готелю
Міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко заявляє, що вдалося зупинити спробу вивести готель "Спорт", розташований у Києві поблизу НСК "Олімпійський", із власності держави.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо причетності до махінацій навколо готелю бізнесмена із Молдови і щодо загрози втрати Україною права на проведення Євро-2012 у разі приватизації готелю Павленко сказав: "На сьогодні вдалося зупинити процеси виведення готелю "Спорт" з власності держави".

Він додав, що правоохоронні органи проводять розслідування відповідної справи і він сподівається на її якнайшвидше завершення.

Павленко також повідомив, що у Молдові порушено кримінальну справу, пов"язану з махінаціями навколо київського готелю, і найближчим часом українські правоохоронці мають порушити таку ж справу.

Як наголосив Павленко, на сьогодні готель "Спорт" залишається у державній власності.

"Готель є, і я впевнений, буде залишатися у власності держави, і ще довго працюватиме в інтересах українських спортсменів", - підкреслив міністр.

Тиждень тому міністр молоді та спорту Юрій Павленко вдарив паперами комерційного директора готелю Спорт Юрія Супрунюка. Після цього Супрунюку викликали швидку допомогу і він був доставлений до клініки Борис, де йому діагностували струс мозку.

Постраждалий також повідомив, що подав заяву до Печерського РУВС. Сам міністр Павленко заперечив застосування сили і запевнив, що діяв у рамках закону, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Павленко пояснив, чому жбурнув паперами у директора готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути