Ексклюзиви
неділя, 11 вересня 2022 19:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Патєрь нєт" і перебинтований Путін – меми тижня
30

Gazeta.ua зібрала найцікавіші меми тижня.

Минулої неділі СтратКом Збройних сил України повідомив про знищення російських окупантів на Ізюмському напрямку на Харківщині.

Росіяни тікають на вкрадених велосипедах, повідомила розвідка. 8 вересня воїни зі спеціального підрозділу Головного управління розвідки "Kraken" підняли прапор України над містом Балаклія.

ЗСУ звільнили і взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області, сказав президент Володимир Зеленський.

У мережі з'явилися меми з окупантом, який при спробі перетнути Дніпро на понтонній переправі потрапив під вогонь ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зенітники спалили "гордість" російської авіації – відео вибуху

Цього тижня цифра ліквідованих окупантів перевалила за 50 тис. Вранці 5 вересня Генштаб повідомив про 50150 мертвих російських військових.

А за 198 днів українські воїни знищили 51,9 тис. окупантів, 4575 їхніх броньованих машин, 2122 танки, 239 літаків і 210 гелікоптерів.

ЗСУ досягли успіхів біля Харкова і Херсона і це вельми надихає, заявив голова Пентагону Ллойд Остін. В Міноборони США вперше сказали про контрнаступ української армії на півдні.

Цього тижня на авіабазі Рамштайн у Німеччині відбулася п'ята зустріч контактної групи з питань оборони України. США передадуть додаткову військову допомогу на $675 млн.

Державний секретар США Ентоні Блінкен приїжджав у Київ. Зеленський вручив Блінкену орден князя Ярослава Мудрого 2-го ступеня.

Зараз ви читаєте новину «"Патєрь нєт" і перебинтований Путін – меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути