неділя, 20 листопада 2011 11:34

Патріарху Кирилу стало погано під час богослужіння з нагоди його ювілею

Патріарху Кирилу стало погано під час богослужіння з нагоди його ювілею

Патріарх Московський і всієї Русі Кирил під час урочистого богослужіння в храмі Христа Спасителя, присвяченого 65-річчю Предстоятеля, раптово відчув себе погано.

Очікувалося, що патріарх виступить з промовою перед вдячними віруючими і духовенством, проте на кафедрі він не з'явився.

"Патріарх Кирил відчув нездужання, проте зараз все добре, він спустився на прийом з нагоди свого ювілею", - повідомив глава патріаршої прес-служби протоієрей Володимир Вигилянський.

Як відомо, сьогодні, 20 листопада, Патріарх Московський і всія Руси відзначає день народження. Кирилу виповнилося 65 років.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович привітав Патріарха Московського і всія Руси з днем народження. Янукович, який прихильно ставиться саме до Російської православної церкви, побажав Кирилові благословення Господнього у його діяннях.

"Прийміть, Ваша Святість, щирі побажання духовної й тілесної кріпості, невичерпної енергії, Божого благословення Вашим діянням", - зазначив український президент.

Зараз ви читаєте новину «Патріарху Кирилу стало погано під час богослужіння з нагоди його ювілею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути