пʼятниця, 01 березня 2013 17:13

Пашинський пояснив, чому опозиціонерам не вдалось побачитись із Тимошенко

Пашинський пояснив, чому опозиціонерам не вдалось побачитись із Тимошенко
Сергій Пашинський. Фото: news.liga.net

Президент України Віктор Янукович боїться екс-прем'єра Юлію Тимошенко, тому і намагається заблокувати спілкування Тимошенко із своїм захистом.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів народний депутат Сергій Пашинський.

"Юлія Тимошенко вчора зареєструвала в канцелярії колонії заяву про своє побачення із Арсенієм Яценюком, Григорієм Немирею та Сергієм Пашинський. Ми сьогодні зранку прилетіли в місто Харків, ми відвідали Качанівську виправну колонію, ми спілкувались із керівництвом колонії, яке підтвердило, що нам не будуть перешкоджати в побаченні з Юлією Тимошенко. Нас цікавило, чи в них немає яких питань: Чи зареєстрована її заява. Так. Питань немає. Побачення відбудеться", - розповів політик.

Проте, за його словами, влада не дозволила їм зустрітись із екс-прем'єром, оскільки чогось злякалась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон вимагатиме перекладу виступів депутатів державною мовою

"Ми приїхали о 12:00 під двері установи, де вона утримується, і нам півтори години начальник конвою розказував всіляку білєбєрду, що Юлія Володимирівна зараз підготується, що вона зараз вийде. Через півтори години цинічної та тупої брехні нам сказали іншу версію, що вона не хоче з нами зустрічатись, нібито, що вона не хоче кудись іти", - обурився Пашинський.

Зокрема, він підкреслив, що те, що відбувається "ми кваліфікуємо, як те, що Янукович ще чогось злякався і це намагання зробити так, аби заблокувати спілкування Тимошенко із своїм захисником, з нами, і тому подібне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ар'єв: Якщо Власенка позбавили депутатства, то на черзі Олійник

"Триває новий етап позбавлення Тимошенко її громадянських прав і позбавлення можливості спілкуватись із своїми соратниками", - висловив думку політик з приводу ситуації, яка склалась довкола Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні в Державній пенітенціарній службі України заявили, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовилась зустрітись з нардепами від опозиції Арсенієм Яценюком, Григорієм Немирею та Володимиром Пашинським, які прибули у п'ятницю до ЦКЛ "Укрзалізниці".

Зараз ви читаєте новину «Пашинський пояснив, чому опозиціонерам не вдалось побачитись із Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути