Ексклюзиви
середа, 24 квітня 2019 10:31

Парубій про своє відкликання: Невідкладно поставлю на голосування

Парубій про своє відкликання: Невідкладно поставлю на голосування
Парубій пообіцяв спершу підписати закон про українську мову, який будуть ухвалювати 25 квітня. Фото: rbc.ua

Голова Верховної Ради Андрій Парубій пообіцяв невідкладно поставити на голосування питання про його відкликання, якщо для цього набереться необхідна кількість голосів.

Про це спікер сказав на ранковому засіданні.

"Учора до апарату Верховної Ради надійшла заява від депутата Писаренка про збір підписів за відкликання і відставку з посади голови Верховної Ради Андрія Парубія. Я дав доручення, щоб негайно видали підписні листи. Наголошую, що ні на йоту цей процес не буде затримуватись. Збирайте підписи, колеги. Я вам обіцяю: як тільки будуть зібрані необхідні підписи, невідкладно поставлю це питання на голосування. Але з одним нюансом — після того, коли я як голова Верховної Ради поставлю підпис під законом про українську мову", — сказав Парубій.

Його здивувало формулювання у заяві нардепа від "Відродження" Валерія Писаренка про завершення "епохи беззаконня, несправедливості та безнаказаності".

"Це ваша епоха завершилася, і давно. Ви нас не повернете в епоху пітьми і брехні. Це ви тут голосували за закони 16 січня руками, ви з бойовиками проводили закон Колісніченка-Ківалова. До тієї епохи український парламент більше не повернеться", — наголосив спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коаліція стала на захист Парубія

Напередодні нардеп від "Відродження" Валерій Писаренко повідомив про збір підписів про відкликання Андрія Парубія з посади голови Верховної Ради. Для того, щоб питання було винесене на голосування, його мають підтримати 150 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Парубій про своє відкликання: Невідкладно поставлю на голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути