четвер, 09 квітня 2020 18:55

Парубій назвав генпрокурорку Венедиктову "двійочницею"

Парубій назвав генпрокурорку Венедиктову "двійочницею"
Нардеп Андрій Парубій розкритикував генпрокурора Венедиктову. Фото: eurosolidarity.org

У Зеленського замість боротьби з коронавірусом і економічною кризою вирішили влаштувати чергове шоу з політичним переслідуванням лідера опозиції Петра Порошенка.

Про це написав народний депутат від "Європейської Солідарності" Андрій Парубій на сторінці в мережі Фейсбук.

"Генпрокурор Венедіктова відкрила п'ять справ на п'ятого президента України Петра Порошенка. Це не стало несподіванкою. Саме для цього Зеленський її і призначав. І в ДБР, і в ОГП. "Двійочниця", яка з тріском провалилася на конкурсі до Верховного Суду України, була призначена в ДБР, де сфабрикувала підозру щодо призначення суддями Верховного Суду тих, які з честю пройшли конкурс. А коли Генеральний прокурор Рябошапка відмовився підписувати цей абсурд, її призначили Генеральним прокурором. І вона зареєструвала своє ж подання.

Такі "двійочники" найбільше підходять для виконання брудних антизаконних дій та свавільних вказівок з ОП. Це продовження політичних репресій і спроба узурпувати владу", – наголосив парламентар.

Парубій зазначив, що політичні переслідування в час, коли країна перебуває у глибокій економічній та епідеміологічній кризі, є вершиною цинізму.

"Але за розвал економіки, за злочинну недбалість, за всі непрофесійні кадрові призначення доведеться відповідати. Перед історією і перед українським народом. Незадовго.

А нас не залякати і не зламати. Клоуни не бувають страшними, вони бувають лише смішними або жалюгідними. Але, на жаль, можуть натворити великої біди", – зазначив народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Парубій назвав генпрокурорку Венедиктову "двійочницею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути