Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 15:26

Парубій і Турчинов хочуть узяти Пашинського на поруки

Парубій і Турчинов хочуть узяти Пашинського на поруки
Політики готові поручитися за Пашинського. Фото: "Слово і Діло"

Низка людей висловила бажання взяти на поруки підозрюваного у заподіянні тяжкого тілесного ушкодження колишнього нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського.

Адвокат Пашинського повідомив про це на засіданні суду 17 жовтня, який розглядає апеляцію на арешт, повідомляє "Українська правда".

На поруки підозрюваного готові взяти екс-спікер парламенту Андрій Парубій, екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, чинні та колишні нардепи Микола Княжицький, Вікторія Сюмар, Андрій Тетерук, Микола Величкович, Олександр Сочка, Сергій Висоцький, Костянтин Бондарєв, Олена Масоріна та Михайло Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Пашинського: Труба нагадав про тюремний термін

Вони присутні на засіданні у четвер. Суд має заслухати їхні аргументи.

Нагадаємо, запобіжний захід екс-нардепу Сергію Пашинському обрав Печерський суд Києва напередодні після оголошення ДБР підозри. Його взяли під варту на 2 місяці (до 4 грудня) без права внесення застави. Йдеться про конфлікт на дорозі ще 2016-го, під час якого Пашинський відкрив вогонь із пістолета.

Після арешту екс-нардепа колишній заступник голови АП Януковича Андрій Портнов, заявив, що це буцімто його рук справа і те саме чекатиме п'ятого президента України Петра Порошенка.

Провідна фахівчиня дипакадемії при МЗС Олена Снігир зауважила, що у разі, якщо Порошенку висунуть підозру і це матиме ознаки політичного переслідування, реакція світу буде жорстко негативною.

Зараз ви читаєте новину «Парубій і Турчинов хочуть узяти Пашинського на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути