понеділок, 17 травня 2010 11:47

Парубій: Хай мені покажуть пальцем, кому я перешкодив!

Парубій: Хай мені покажуть пальцем, кому я перешкодив!

"Нунсівець" Андрій Парубій готовий приймати активну участь в обговоренні питання щодо зняття з нього депутатської недоторканності. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Під час такого обговорення я буду брати найактивнішу участь і буду задавати зрозумілі і прості питання. У мене будуть питання до всіх депутатів провладної коаліції. Хай мені покажуть пальцем, кому я перешкодив, тоді я спитаю, чому я не зміг виконати свої обов'язки, - сказав Парубій.

"Нунсівець" заявив, що 27 квітня він, як депутат Верховної ради, не мав змоги реалізувати свої депутатські повноваження.

"Я не мав змоги виступити з трибуни для того, щоб висловити своє обурення харківськими угодами. Я не мав змоги проголосувати проти цієї угоди, як до цього закликало моє депутатське сумління. На моєму місці сиділи якісь мордовороти. А коли я намагався сісти на своє робоче місце, на мене був вчинений бандитський напад і виникає логічне питання, хто кому перешкоджав?", - обурився Парубій.

Парубій не виключив того, що проти нього може бути порушена кримінальна справа.

"Немає сумнівів, що за поданням Медведько в парламенті знайдеться більшість голосів, щоб проголосувати, немає сумнівів, що прокуратура може взяти в порядку запобіжного заходу утримання під вартою. Я переконаний, це незаконні дії. Вони носять виключно політичний характер ", - сказав він.

Нагадаємо, що під час сьогоднішнього засідання Погоджувальної ради спікер Володимир Литвин заявив про те, що 18 травня, під час перерви у роботі парламенту лідери фракцій обговорять питання зняття недоторканності з Андрія Парубія та Юрія Гримчака.

Зараз ви читаєте новину «Парубій: Хай мені покажуть пальцем, кому я перешкодив!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути