пʼятниця, 08 серпня 2008 08:48

Партнер Ахметова пішов в офшор

Антимонопольний комітет дозволив компанії Permena Menegement Limited (Кіпр) придбати частку в ТОВ "Юджин", яке володіє недобудованим торговим центром "Троїцький" перед НСК "Олімпійський".

Компанія Permena Menegement Limited не здійснює господарську діяльність в Україні, але має наміру купити 100% ТОВ "Юджин" за рахунок коштів компанії та її власників, повідомили в АМКУ.

Власниками кіпрської компанії в рівних частках названі два громадяни Кіпру - Андреас Франгос і Чарулла Неофітові.

ТОВ "Юджин" у даний час належить Пайовому венчурному інвестиційному фондові закритого типу "Фенікс" (50%), "Інвестпроект" - 24,5%, ТОВ "Челсі" - 24,5%, ЗАТ "Формат холдинг" (усі - Кривій Ріг Дніпропетровської обл.) - 1%.

Вважається, що власником "Юджин" є російський бізнесмен Вадим Новинський, який виступає міноритарним партнером Ріната Ахметова в холдингу "Метінвест".

Раніше глава УЄФА Мішель Платіні та комісар ФІФА Герхард Капл повідомили Україну, що "Олімпійський" за результатами інспекції не зможе приймати футбольні матчі Євро-2012 через будівництво "Троїцького", оскільки він у два рази обмежує місткість стадіону, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Партнер Ахметова пішов в офшор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути