субота, 22 лютого 2014 13:30

Партію регіонів роздирають на частини - експерт

Партію регіонів роздирають на частини - експерт
Фото: ckpr.com.ua

Після політичної кризи в Україні правляча Партія регіонів матиме вже інший вигляд.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Віктор Небоженко.

"Партію регіонів роздирають на частини. З однієї сторони, харківські формують свої угруповування під назвою "Український фронт". Це іронічно, бо на Заході так розуміють всю Україну. Тобто частина представників ПР перейдуть під цю організацію. Можливо вона називатиметься Український центр, або фронт", - наголосив він.
Окрім того, він додав: "Вони не претендують на загальнонаціональний характер. А лише на контроль за кількома областями: Харківська, Дніпропетровська, Сумська тощо. Це не подобається "Українському вибору" Віктора Медведчука, який теж потрапив в історичну іронію".

"Його діяльність впливає не на користь Москви, а Майдану. Український вибір дорівнює Майдан, тобто те, що зараз відбувається в країні - це дійсно український вибір. Тобто більшість українців виберуть свободу і не захочуть приєднатись до Росії", - підкреслив він.

"По суті в самій ПР залишилось дуже мало людей, які пропагуватимуть конфедерацію України. Ще частина відділиться в лівоцентристську організацію. А частина в ліберальну партію, яку може очолити Тігіпко. Через рік ми побачимо ті самі обличчя, просто в новій партії", - резюмував експерт.

Президент України Віктор Янукович ініціює дострокові президентські вибори та повернення Конституції 2004 року. Водночас, у складі фракції Партії регіонів у Верховній Раді України було створено групу з 31 депутата з особливою позицією. За словами нардепа фракції Партії регіонів Сергія Тігіпка, члени групи "мають свою думку" і мають намір переконувати інших депутатів від фракції Партії регіонів "голосувати прогресивно".

Водночас, Правий сектор закликав припинити діяльність ПР та КПУ будь-якими доступними методами.

Зараз ви читаєте новину «Партію регіонів роздирають на частини - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути