Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2020 07:46

Партія Зеленського профукала час на реформи. Дали карти в руки Тимошенко і "регіоналам"

Партія Зеленського профукала час на реформи. Дали карти в руки Тимошенко і "регіоналам"
"Слуга народу" немає ні стратегії, ні тактики, каже журналіст. Фото: Макс Левін, LB.ua

Партія "Слуга народу" втратила темп, а турборежим виявився зойком. Про це сказав журналіст Роман Скрипін.

"Було велике сподівання. Турборежим, окей. Хлопці, маєте зараз включитися на повну. Реформи робляться або швидко, або ніколи. І динаміка (зменшення рейтингу СН. - Gazeta.ua) говорить про те, що ви прийшли на стартову позицію, коли від вас очікували реформ, а у вас немає плану їхнього впровадження.

Турборежим виявився лише зойком для того, щоб поміняти трошки під себе політичну систему, швиденько все проголосувати і вмоститися тепер як "царь гори". Була така гра у дитинстві.

Системного бачення немає, чим тепер скористалися "доброзичливці" ОПЗЖ, "Батьківщина" і решта, хто любить їздити у дурнів на головах

Зараз час на реформи вже втрачений. Темпу немає. Земельну реформу треба впроваджувати наполегливо і швидко. Якщо у тебе є розуміння і бачення, як вона має виглядати. Знову прийшли без необхідного пакету документів, з якимось одним папірцем. Тобто системного бачення немає, чим тепер скористалися "доброзичливці" ОПЗЖ, "Батьківщина" і решта, хто любить їздити у дурнів на головах і керувати рогами. Кажуть: "Всьо, зубожіння, коронавірус. Китайці приїдуть, у вас землю позабирають". Весь ідіотизм в одному.

Час для земельної реформи фактично втрачено, темпи втрачені, розуміння немає. Ясна річ, буде повний обвал усіх найкращих сподівань на цю політичну силу. Тому що там немає стратегії і, на жаль, навіть тактики. Сили вичерпалися, "ред бул" скінчився, котлети посмажені у головах. В приципі - все.

Треба було робити відразу і продумано хоча би одну велику або дві-три реформи", - сказав журналіст в ефірі Skrypin.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія запустила технологію для збурення українців

Рейтинг партії "Слуга народу" за місяць знизився на 9% і в лютому становив 36,4%. Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром Разумкова з 13 по 17 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Партія Зеленського профукала час на реформи. Дали карти в руки Тимошенко і "регіоналам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути