Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2010 09:49

Партія Ющенка назвала Януковича малою дитиною

Партія Ющенка назвала Януковича малою дитиною

У "Нашій Україні" критикують президента Януковича за спроби уникнути відповіді за невиконання своїх передвиборчих обіцянок.

Про це йдеться в заяві партії.

Зокрема, в "Нашій Україні" незадоволені реакцією команди президента, яка у відповідь на незручне запитання про підвищення ціни на газ вирішила просто "сховати свого патрона від відповіді - час, бачте, вичерпався".

"Така поведінка більше личить дитині, яка вірить: закривши очі, вона і весь світ занурила в темряву. Доросла, відповідальна людина мала би розуміти наслідки своїх вчинків, а не мати сподівання відмахнутись від них", - йдеться в заяві.

"Нашоукраїнці" також нагадують, що досі не відбулася зустріч Віктора Януковича із командами 5-го каналу і ТВі, незважаючи на неодноразові звернення.

Як зазначають представники партії, оточенням Януковича також ігноруються заклики міжнародних організацій стосовно ситуації зі свободою слова та правами людини, хоча таке ігнорування відчутно шкодить іміджу країни, а отже - і перспективам міжнародного співробітництва, зазначається в заяві.

"Найвищому керівництву країни, очевидно, досі ніхто не роз'яснив: міжнародне співтовариство дуже серйозно ставиться до питань демократії і, зокрема, свободи слова", - йдеться в документі.

"Визнання України країною, де не шанується свобода слова, означатиме швидке згортання перспективних проектів співпраці, ускладнення торговельних зв'язків і закриття цілком прагматичних можливостей, які відкривались би перед Україною демократичною", - вказують у "Нашій Україні".

Зараз ви читаєте новину «Партія Ющенка назвала Януковича малою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути