четвер, 21 лютого 2013 13:55

Партія регіонів зацікавлена у блокуванні парламенту - Яценюк

Партія регіонів зацікавлена у блокуванні парламенту - Яценюк
Яценюк закликає Януковича повертатися з Варшави і дати вказівку своїм підлеглим поновити роботу парламенту. Фото: focus.ua

Для опозиції саміт "Україна - ЄС" є дуже важливим.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Тому що ми вважаємо, що Україна повинна бути частиною Європи. Наше гасло - Європа з Україною, але Європа без Януковича. Тому ми як опозиційні партії підписали сьогодні письмову резолюцію, а точніше заяву Верховної Ради про реалізацію євроінтеграційних прагнень України. Ця заява була вчора схвалена представниками Партії регіонів", - зауважив він.

За словами Яценюка, під заявою уже зібрано 155 підписів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розкритикував опозицію: блокування роботи Ради перешкоджає європейській інтеграції

"Ми офіційно звернулися до фракції Партії регіонів, якщо вмієте розписуватися, тільки не хрестиками, як частина з них може це робити, приходьте і підписуйте заяву. Наші європейські партнери на неї очікують", - наголосив політик.

Депутат також прокоментував перемовини лідерів фракцій у спікера: "Не Рибак і не Єфремов зараз керують ситуацією в парламенті. Це робить Янукович через Клюєва. Саме тому парламент не розблокований. Уся повнота відповідальності за блокування парламенту персонально лежить на президентові, на його посланці Клюєві і на Партії регіонів, яка зацікавлена на блокуванні парламенту. Тому нехай Янукович прилітає з Варшави і дає вказівку своїм підлеглим, щоб парламент працював. Щоб заставити їх ходити на роботу й голосувати особисто".

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів зацікавлена у блокуванні парламенту - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути