Ексклюзиви
субота, 21 квітня 2012 01:12

Партія регіонів визначиться з програмою та списком на вибори влітку

Партія регіонів визначиться з програмою та списком на вибори влітку
"Регіонали" зацікавлені в тому, аби вибори пройшли чесно - Азаров. Фото: AFP

Партія регіонів визначить виборчу стратегію і складе список на вибори до парламенту 31 липня.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

Відповідаючи на запитання, чи буде він очолювати список Партії регіонів, глава уряду запевнив, що для нього зараз ця тема не актуальна.

"Повірте, для мене зараз вибори стоять не на першому місці. Так, я лідер партії, але питань настільки багато зараз пов'язаних з економічною діяльністю країни, з фінансовою проблемою. Сьогодні ми, наприклад, три години розглядали питання військової доктрини збройних сил. Про вибори ніхто слова не вимовив", - розповів прем'єр.

Азаров додав, відповідаючи на запитання журналіста, що "ми живемо трохи в різних вимірах".

"Усьому свій час. 31 липня відбудеться з'їзд Партії регіонів, який визначиться з виборчою стратегією, прийме програму, з якою партія піде на вибори, визначить і п'ятірку, і весь список, визначить, чи буду я займатися виборчою кампанією, або буду я працювати в уряді. Все це вирішить з'їзд, давайте не будемо забігати наперед", - зазначив він.

Відповідаючи ну уточнююче запитання, чи зможе він поєднувати і роботу в штабі, і роботу в уряді, Азаров сказав: "Тоді я буду дотримуватися закону. Я, якщо чесно, закон про вибори ще не читав. Ще раз кажу - ми в різних вимірах живемо. Є юристи партії, які прочитали, всі знають, підкажуть, як треба робити. Як вимагає закон, так я і зроблю".

У той же час, Азаров запевнив, що найголовніше і для нього, і для ПР - це прозорість виборів: "Ми зацікавлені в тому, щоб ні у кого не було ніяких сумнівів, що вибори пройдуть чесно. Ні в кого".

Для прикладу глава уряду навів нещодавні вибори в місті Обухові. Зокрема, він запевнив, що раніше і не знав, що там проходять якісь вибори і не цікавився цим питанням. Але після йому сказали, що на виборах присутні 38 іноземних спостерігачів і це його здивувало.

Азаров розповів, що поспілкувався з цими спостерігачами, і вони запевнили, що порушень на виборах не було.

"Цей приклад показав, що можна вигравати вибори абсолютно нормально, коли виборці бачать, що за цим кандидатом стоїть реальна робота, а за цим - порожня балаканина. Ось так ми і побудуємо свою виборчу стратегію. Ми не будемо розповідати казки, ми не будемо розповідати про якісь невідомих досягнення. Ми будемо говорити про ті конкретні результати, які нам вдалося добитися за ці два роки і що ми плануємо найближчим часом зробити", - запевнив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів визначиться з програмою та списком на вибори влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути