середа, 03 квітня 2013 15:38

Партія регіонів вбачає у сніжках загрозу неофашизму в Україні

Партія регіонів вбачає у сніжках загрозу неофашизму в Україні
"Регіони" вважають, що вчора "політичні екстремісти зігнали свою злість на беззахисних жінках". Фото: schoollife.org.ua

Партія регіонів заявляє, що лідери опозиції сіяють ненависть серед українців, і закликає громадян дати їм відсіч за "заохочення неофашизму".

Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою Партії регіонів.

У ній "регіонали" висловлюють протест проти дій опозиції біля Верховної Ради 2 квітня.

"Від фашистських гасел опозиція перейшла до звірства й терору. Демократичний мітинг у центрі Києва, який зібрали опозиційні вожді, переріс у хуліганські дії, які несуть загрозу життю й здоров'ю людей", - говориться в заяві.

"Прикриваючись законом про вибори у столиці, не пояснивши учасникам мітингу ні цілі, ні сенс своїх дій, не в змозі забезпечити солідарне голосування у власних лавах, ці політичні екстремісти не знайшли нічого кращого, як зігнати свою злість на беззахисних жінках", - обурюються "регіонали".

За їхніми словами, "молодики, підбурювані своїми вождями, завдали тілесних ушкоджень жінкам-депутатам від Партії регіонів, кидали в них каміння, грудки землі й льоду", у наслідок чого постраждали Ірина Горіна, Ірина Бережна та Юлія Льовочкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівців"-мітингувальників під Радою уже допитує міліція

Партія регіонів "не залишить інцидент без уваги, вимагає від правоохоронних органів знайти цих нелюдів, дати відповідну правову оцінку їхнім злодіянням".

"Відповідальність за безчинства й відверте звірство лежить на тих, хто вивів людей на вулиці", - стверджують "регіонали".

"Сіючи ворожнечу й ненависть серед українських громадян, опозиційні вожді Тягнибок, Яценюк і Кличко занурюють країну у хаос, задовольняючи при цьому свої політичні амбіції. Заохочення бойовиків, які фашиствують, – ніщо інше, як демонстративно-публічний прояв політичного тероризму та відроджуваного неонацизму", - заявляють вони.

Партія регіонів убачає загрозу неофашизму в Україні.

"Сьогодні усе голосніше лунають нацистські заклики до фізичному насильства й терору щодо інакомислячих, людей іншої віри, національності, мовних традицій", - говориться в заяві.

"Партія регіонів попереджає: фашизм – на порозі українського Дому. Закликаємо громадян України дати рішучу відсіч "коричневим", не допустити сповзання країни в хаос громадянського протистояння й політичного тероризму!", - заявляють "регіонали".

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів вбачає у сніжках загрозу неофашизму в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути