пʼятниця, 02 вересня 2011 22:23

"Партія регіонів тріумфально виграє вибори-2012" - експерт

"Партія регіонів тріумфально виграє вибори-2012" - експерт

Партія регіонів виграє парламентські вибори 2012 року, проте потім може розпочатися процес її дезінтеграції і загальний розвал парламенту.

Таку думку висловив вільний експерт Володимир Золотарьов.

"Партія регіонів тріумфально виграє вибори-2012 ... Але проблеми з цією перемогою тільки почнуться. Введення мажоритарних місць в парламенті підірве партійну дисципліну, і все буде визначатися не ідеологією партії, а близькістю до того чи іншого високопосадовця особі. І це може почати процес розпаду великих партій, в першу чергу - партії-переможця. У самій Партії регіонів є групи інтересів, конфліктуючі між собою, і ми можемо стати свідками цікавого політичного катаклізму", - вважає експерт.

Раніше повідомлялося, що перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов заявив, що представники парламентської більшості не дозволять опозиціонерам використовувати парламент як інструмент для політичної реклами.

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів тріумфально виграє вибори-2012" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути