четвер, 25 серпня 2011 21:22

"Ми не дамо перетворити парламент на трибуну для реклами" - Чечетов

"Ми не дамо перетворити парламент на трибуну для реклами" - Чечетов

Перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов заявив, що представники парламентської більшості не дозволять опозиціонерам використовувати парламент як інструмент для політичної реклами, повідомляють УНН

"Ми зробимо все, що від нас залежить, аби ввести роботу сесії у конструктивне русло. Адже вже зараз зрозуміло, що декому з наших опонентів наближення парламентських виборів паморочить голову. Їх вже хвилює не доля країни, а вибори. Вони будуть чудити, але ми зі свого боку зробимо все, аби парламент працював плідно. Ми не дамо використовувати парламентську трибуну для партійної реклами", - зазначив Чечетов.

Нагадаємо, дев'ята сесія Верховної Ради має розпочатись 2 вересня урочистим засіданням, присвяченим 20-річчю незалежності.

Раніше повідомлялося, що Володимир Литвин заявив, що парламент розгляне уточнення в закон про пенсійну реформу на засіданні 6 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не дамо перетворити парламент на трибуну для реклами" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути