середа, 24 серпня 2011 13:04

Гриценко закликає до дострокових президентських і парламентських виборів

Гриценко закликає до дострокових президентських і парламентських виборів

Лідер партії "Громадянська позиція", народний депутат Анатолій Гриценко закликає до дострокових президентських і парламентських виборів в Україні.

"Ми вимагаємо дострокових президентських виборів, дострокових парламентських виборів, а також, у зв'язку з вчорашніми діями наглядача за Києвом Попова - відставки Київської міської ради та виборів Київського міського голови", - сказав Гриценко, виступаючи сьогодні на мітингу опозиції біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві.

Він переконаний, що парламент України не повинен бути місцем, де депутати замість прийняття законів, "грають на піаніно".

На його думку, після житлової реформи у громадян України відберуть квартири, а після земельної реформи - "до українських селян прийдуть донецькі хлопці з паяльниками і вимагатимуть продати землю".

Лідер "Громадянської позиції" закликав громадян України активніше протистояти діючої влади.

"Сьогодні нас тут більше 15 тисяч. Якщо нас буде 100 або 200 тисяч, нинішня влада не встоїть, і міліція буде з нами, а не з ними", - заявив Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко закликає до дострокових президентських і парламентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути