субота, 16 липня 2011 08:44

Гриценко каже, що Росія психологічно підтримує Тимошенко

Гриценко каже, що Росія психологічно підтримує Тимошенко

Росія показала Україні, що борги екс - прем'єра Юлії Тимошенко не мають ніякого стосунку до газових контрактів 2009 року.

Про це в ефірі 5 каналу заявив лідер партії "Громадянська позиція Анатолій Гриценко, коментуючи лист міноборони Росії Анатолія Сердюкова до уряду Миколи Азарова з проханням погасити борг корпорації "Єдині енергетичні системи України" в сумі 405,5 мільйонів доларів.

При цьому він наголосив, що лист Сердюкова надісланий з порушенням норм міжнародного права. Як пояснив депутат, його слід було надсилати через міністерство закордонних справ.

"Цей лист міністра оборони Росії не має жодних юридичних наслідків, тому що за жодних умов держава Україна не візьме на себе зобов'язання за борги приватної компанії. ЄЕСУ чи будь-якої іншої", - зауважив політик.

"Насправді, в цьому листі російського міністра я бачу психологічну підтримку з боку Росії Юлії Тимошенко", - заявив Гриценко.

Він зазначив, що тимчасова слідча комісія, яку очолює депутат від Партії регіонів Інна Богословська, намагається переконати українське суспільство в тому, що "Тимошенко підписувала ці контракти, стояла за спиною глави НАК "Нафтогаз", намагаючись закрити справу по ЄЕСУ".

"Цим листом Росія показала, що справа не закрита. Значить, і цього аргументу немає. Росія посилає сигнал: розберіться самі з цією справою. Вона не має відношення до того, що було підписано в Москві", - вважає депутат від НУ-НС.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко каже, що Росія психологічно підтримує Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути