понеділок, 29 жовтня 2007 14:54

Партія регіонів проситься на "круглий стіл"

Кандидат в народні депутати від Партії регіонів Юрій Мірошніченко заявив про те, що Універсал національної єдності був вірним кроком на шляху консенсусної політики, і пропонує повернутися до роботи у форматі круглих столів.

За словами Мірошніченко, сьогодні в Україні для стабільного розвитку дуже важливо, щоб всі політичні сили однаково бачили перспективи розвитку держави на 10-50 років.

"Нам не можна рухатися вперед, якщо ми не знайдемо єдиного компромісного бачення", - сказав Мірошніченко.

Він вважає, що Універсал національної єдності був важливим кроком на шляху консенсусної політики, і "прикро, що не всі політики взяли участь в, принаймні, фіксації домовленостей".

"Шлях був правильний, потрібно йти тим шляхом, робити висновки і повертатися до цього, влаштовувати ще один круглий стіл, шукати те, що нас об"єднує, і ті питання, по яких ми не можемо домовитися, винести на референдум", - сказав представник Партії регіонів.

Нагадаємо, перший віце-прем"єр, міністр фінансів України, один з лідерів Партії регіонів Микола Азаров оцінює шанси Партії регіонів - в опозиції або в коаліції - як 50 на 50.

У свою чергу "регіонал" Олександр Стоян сумнівається в тому, що коаліція блоків Юлії Тимошенко і "Наша Україна - Народна самооборона" буде створена до кінця першої декади листопада, повідомляє РБК-Україна.


Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів проситься на "круглий стіл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути