Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2010 12:01

Партія регіонів не збирається ділитися ні з КПУ, ні з Литвином - "бютівець"

Партія регіонів не збирається ділитися ні з КПУ, ні з Литвином - "бютівець"

Партія регіонів на місцевому рівні намагається змінити правила гри на свою користь. Про це в коментарі сказав нардеп від БЮТ Володимир Полохало.

"Всі сценарії будуть розвиватися за планом Партії регіонів" - наголосив він. "На жаль, не усвідомлюють небезпеки в цьому Блок Литвина і комуністи. Колись комуністи мали на Донеччині величезний вплив, але потім "донецькі" витіснили їх.

І тепер Партія регіонів демонструє, що не збирається ні з ким нічим ділитися. Навіть зі своїми союзниками по коаліції" - підкреслив нардеп.

"Партія регіонів рухається по тому самому шляху, що і "Єдина Росія" - це повна монополія на владу. Але це занадто небезпечно для України, бо знищується конкуренція і вводиться тотальне використання адмінресурсу".

За словами нардепа, Партія регіонів ставить перед собою завдання - захопити місцеві регіони не тільки в східних регіонах.

"Ставка робиться і на центральні регіони, які слабкі" - підкреслив він.

"Звісно, що жодної досконалої політичної системи немає. Безумовно, її треба міняти. Але зараз Партія регіонів хоче виробити таку систему, яка буде вигідною їй, аби монополізувати владу в регіонах. А такі авторитарні амбіції небезпечні для України".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не збирається ділитися ні з КПУ, ні з Литвином - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути