вівторок, 02 листопада 2010 11:19

Партія регіонів без проблем взяла Київщину

Автор: Сегодня
 

Партія регіонів здобула впевнену перемогу на виборах до Київської облради.

За попередніми даними, ПР за партійними списками на виборах до Київської облради набирає більше 20%, "Фронт змін" Арсенія Яценюка - 8-10%, "Свобода" - 5-6%, НСНУ - 4-5%, партія "Сильна Україна"- 4-5%.

"Взявши на виборах область, регіонали фактично стають партією столичного регіону, - вважає політолог Вадим Карасьов. - Для них це важливо, щоб їх не вважали тут чужими. Друге: Київщина - дуже приваблива земля, і вони фактично отримують над нею контроль".

Попередні результати виборів до райрад також дають перемогу "регіоналам".

"Якщо після виборів 2006 року 90% всіх рад складали депутати, а також мери міст від БЮТ, то тепер така більшість складатимуть представники Партії Регіонів. Нічого дивного в цьому немає. Просто еліта і бізнес, який проживає на Київщині, традиційно орієнтується на владу ", - сказав один з членів передвиборчого штабу" регіонів ".

У містах Київщини також лідирують кандидати, лояльні до президента.

У свою чергу, голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко називає вибори на Київщині дуже конфліктними. Крім високих ставок (земля, фінансові потоки), експерт пояснює це високою конкуренцією за мажоритарними округами.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів без проблем взяла Київщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути