четвер, 02 травня 2019 10:47

Партія Порошенка перезавантажується

Партія Порошенка перезавантажується
Партія діючого президента готується до парламентських виборів. Фото: president.gov.ua

Партія "Блок Петра Порошенка - "Солідарність" хоче об'єднати проєвропейські сили і йти на парламентські вибори єдиною організацією, лідерство в ній Порошенка дискутується. Про це заявив перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко.

"Це предмет дискусій всередині партії. Між першим і другим туром абсолютно несподівано нас стали підтримувати. І до нас готові приєднатися нові люди, які до цього займали нейтральну позицію або навіть критикували. Причому не "за Порошенка", а на основі ідеологічних принципів зі стратегічного вектору руху країни. Тому хвилю, яка пішла, ми маємо намір утримати", — сказав він в інтерв'ю "Сегодня"

"Зараз наша команда проводить роботу над помилками, результат виборів показав, де у нас слабкі місця. Ми готуємося до з'їзду. Можу проанонсувати повне перезавантаження нашої партійної вертикалі, виходячи саме з ідеологічних принципів. Сьогодні ми, по суті, єдина в чистому вигляді ідеологічна партія", — заявив нардеп.

"Петро Порошенко анонсував, що ми хочемо об'єднати всі проєвропейські сили. Усіх громадських діячів та організації, політиків та експертів, які сповідують ті ж принципи, що і ми, запрошуємо спільно йти на вибори", — сказав Кононенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступника голови президентської фракції викликали на допит

У другому турі президентських виборів шоумен Володимир Зеленський на 48,77% випередив Петра Порошенка.

Про остаточні результати виборів ЦВК повідомила 30 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Партія Порошенка перезавантажується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути