Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2020 17:48

Партія Пальчевського, якою заклеїли борди по всій країні, задекларувала ноутбук, стіл і два стільці

Партія "Перемога Пальчевського", яку рекламують на величезній кількості бордів по всій країні, згідно з декларацією має нуль надходжень, невеликий офіс у Києві, ноутбук, стіл і 2 стільці. Про це повідомляє рух "Чесно".

Згідно з фінзвітом, у другому кварталі 2020 року партія грошових внесків не отримувала, натомість мала спонсорські внески на 7,3 тис. грн.

Як спонсорський внесок партія одержала в користування нежитлове приміщення на вул. Волинській за 80 грн, ноутбук за 23 грн, стіл і 2 стільці за 4 грн. Майно партії дало в користування ТОВ "Фірма "Престо ЛТД". Ця компанія теж зареєстрована на вул. Волинській, 60 у Києві. Надає послуги оренди. Вказана вартість користування майном - явно занижена.

Партію, за даними YouControl, зареєстрували в липні 2015-го з назвою "Україна завтра". Її першим головою був Павло Білоцерківський. Він або ж його повний тезко у Верховній Раді 8-го скликання працював помічником на громадських засадах у мажоритарника із Харківщини, члена депутатської групи "Воля народу", фігуранта антикорупційних розслідувань щодо тендерних махінацій, кнопкодава Анатолія Гіршфельда, повідомляє "Чесно".

Попри всі ознаки "партії на папері", вона має зареєстровані осередки в кожній області. У другому кварталі регіональні парторганізації подали порожні фінзвіти.

Андрія Пальчевського часто показують на телеканалах NewsOne та "112 Україна", пов'язаних із кумом президента Росії Путіна Віктором Медведчуком.

Також він брав участь у пропагандистському шоу Скабеєвої на кремлівському телеканалі "Россия 1".

  Пальчевський на каналі кремлівських пропагандистів торік у березні.
Пальчевський на каналі кремлівських пропагандистів торік у березні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співпрацюєш із ворогом - ніякої участі у виборах. СБУ пропонує закон

Уперше зовнішню рекламу із зображенням Пальчевського "Чесно" зафіксував у квітні 2019-го. Це була реклама його програми на каналі "112 Україна".

У вересні торік у Києві з'явилися кілька нових хвиль реклами з Пальчевським.

У липні цього року по країні стартувала нова, значно масштабніша за попередні, хвиля зовнішньої реклами Пальчевського.

 
 

Також рух повідомляє, що всі сторінки в Facebook, які так чи інакше просували Пальчевського, протягом 7 минулих місяців у рекламу вклали $19 тис.

"Чесно" намагався взяти коментар від партії "Перемога Пальчевського" стосовно агітаційних матеріалів, але відповіді не одержав.

15 липня Верховна Рада призначила чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Вони мають відбутися 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Партія Пальчевського, якою заклеїли борди по всій країні, задекларувала ноутбук, стіл і два стільці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути