пʼятниця, 10 серпня 2012 22:30

Партія Кличка не створить "офіційний шлюб" з ПР - Фесенко

Партія Кличка не створить "офіційний шлюб" з ПР - Фесенко
Володимир Фесенко вважає, що У Кличка складна ситуація. Фото: liga.net

Партія Віталія Кличка "УДАР" не стане утворювати офіційного союзу з Партією регіонів.

Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко в ефірі "Ера-FM".

"У самого Віталія - складна ситуація: він має балансувати. У нього не менше третини електорату - це колишні прихильники Партії регіонів. Йому треба думати про те, як їх утримати і не втратити частину своїх потенційних виборців. Тому, думаю, він буде частіше ситуативно домовлятися з опозицією, а не з владою. Враховуючи амбіції Віталія, пов'язані з президентськими виборами, він не піде на прямий офіційний союз з Партією регіонів", - сказав він.

За його словами, "УДАР" загалом можна вважати опозиційною партією.

"Там багато людей, які мають опозиційний світогляд - ми це по списку побачили, хоча і далеко не по всіх кандидатурах. Відчувається тяжіння до опозиції, але паралельно із цим є велика недовіра. У Кличка знають, що в Об'єднані опозиції їх багато критикували і фактично вели певну інформаційну війну проти нього", - зазначив Фесенко.

Нагадаємо, раніше Кличко заявив, що в разі проходження у Верховну Раду члени його партії можуть голосувати разом із депутатами від Партії регіонів, якщо питання будуть принципово на користь державі.

Водночас, коментуючи підписання президентом Віктором Януковичем закону про засади державної мовної політики, Кличко заявив, що Партія регіонів не пропонує конкретних кроків по виправленню ситуації в країні, а лише експлуатує чутливі для громадян теми.

Зараз ви читаєте новину «Партія Кличка не створить "офіційний шлюб" з ПР - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути