вівторок, 31 липня 2012 20:18

Парламентські вибори визначать, куди буде рухатися Україна - Карасьов

Парламентські вибори визначать, куди буде рухатися Україна - Карасьов
Вадим Карасьов: до виборів треба ставитися дуже серйозно. Фото: novynar.com.ua

Парламентські вибори 2012 року є доленосними для життя України.

Про це сказав один із лідерів партії "Єдиний центр", відомий політолог Вадим Карасьов.

"Результати виборів 2012 року продемонструють — або парламент остаточно буде вмонтований в президентсько-монархічну вертикаль, або він відстоїть свій парламентський суверенітет, парламентаризм і підвалини демократії. Тому до цих виборів потрібно віднестися серйозно. Питання багато в чому доленосне", - наголосив він.

Саме зараз, на думку Карасьова, вирішуватиметься подальший розвиток країни: "Ці вибори проходять на стику епох. Стара політична епоха закінчилася, нова тільки починається. Тому такі вибори досить важливі. Вони ясно покажуть, в якому напрямку буде розвиватися країна".

Він підкреслив: "Сьогодні головна проблема не у відносинах між владою і опозицією. Головна проблема — відносини між суспільством і державою, між владою і народом. Проблема сьогодні не в тому, чи ми на стороні влади, або опозиції, а чи ми на стороні суспільства. Ми бачимо, що сьогодні іде тиха війна між людьми і владою, між людьми і державою, яка не виконує свої функції".

"Тому сьогодні потрібно виховувати запит на державу. Не на державність, як атрибут, а запит на державність, як сукупність функцій", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Парламентські вибори визначать, куди буде рухатися Україна - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути