Ексклюзиви
вівторок, 17 жовтня 2017 22:44

Парасюк розповів про план Порошенка

Парасюк розповів про план Порошенка
Президент Петро Порошенко хоче переобратися на другий термін за підтримки Ріната Ахметова, каже народний депутат Володимир Парасюк. Фото: apostrophe.ua

Президент Петро Порошенко хоче залишитися на другий термін, тому заручиться підтримкою Ріната Ахметова. Про це в ефірі каналу UMN сказав народний депутат Володимир Парасюк.

"Президент розуміє, що не може себе вести як Янукович, методи якого неприйнятні. Він мусить бути набагато розумнішим, хоче далі залишатися при владі. І реінтеграцію Донбасу запустив тільки тому, бо є 3,5 мільйона українців, які фактично там не живуть. А хто йому забезпечить ті голоси? Ахметов, який далі є авторитетом на Донбасі і який зробить йому там вибори. І на них прийдуть ті, що "вмерли і не народились".

Чому Порошенко говорить про місію ООН? Він вийде і скаже: дорогі громадяни України, там зараз міжнародна місія, більш-менш нормальний порядок, кордон ми ніби то перекрили, там небезпечно, але можна проводити вибори. І таким методом здобуде там 90% підтримки. Цього йому вистачить пройти у другий тур виборів", - розповів Парасюк.

Порошенко підтягнув "одного із нібито опозиційних лідерів", продовжив нардеп.

"Йому потрібен легкий конкурент у другому турі", - сказав Парасюк, не виключаючи прізвища Олега Ляшка.

"Не знаю, які плани у Олега Ляшка і про що він домовляється на Банковій, але всі прекрасно розуміють про план Петра Олексійовича Порошенка", - резюмував Парасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тікати нема куди. Ми все заберемо, що ви вкрали" - під Верховною Радою вимагають новий закон про вибори

Під Верховною Радою проходить акція "Велика політична реформа". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух новил сил", "Свобода".

Між мітингувальниками і силовиками почалися сутички. Пізніше активісти почали установку наметів біля будівлі Верховної Ради. Вони мають намір залишатися там до виконання їхніх вимог.

Зараз ви читаєте новину «Парасюк розповів про план Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути