Ексклюзиви
вівторок, 25 серпня 2020 14:03

Пальчевський в День незалежності вшанував воїнів, полеглих за Україну

Пальчевський в День незалежності вшанував воїнів, полеглих за Україну
Кандидат в мери Києва Андрій Пальчевський розповів, чому, на його думку, українці навчилися за роки Незалежності. Фотоколаж: Обозреватель

Кандидат в мери Києва Андрій Пальчевський в День незалежності вшанував воїнів, полеглих за Україну у війні проти російської агресії.

Відповідний ролик, приурочений до Дня незалежності, показали в ефірі телеканалу Україна 24.

"Напередодні річниці Незалежності я проходив біля Стіни пам'яті. Це все молоді особи загиблих людей. Вони не доживуть і ніколи не дізнаються, про те, що ми відзначили 29-ту річницю. Мало для людини – багато для країни", - сказав відомий політик.

Крім того, Пальчевський розповів, чому, на його думку, українці навчилися за роки Незалежності.

"Три речі, яких ми навчилися і не зовсім навчилися за 29 років: об'єднуватися, майже навчилися вибирати і потрібно навчитися перемагати. Вічна пам'ять героям!", - завершив він.

Довідково: Стіна пам'яті полеглих за Україну – меморіал, на якому розміщені плоскі металеві конструкції з фотографіями і коротким життєписом українських добровольців, військовослужбовців та представників українських силових структур загинули захищаючи Україну під час російсько-української війни.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже побував в Деснянському та Дарницькому районах.

Зараз ви читаєте новину «Пальчевський в День незалежності вшанував воїнів, полеглих за Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути