Ексклюзиви
понеділок, 03 серпня 2020 17:28

Пальчевський не прийшов на "чоловічу розмову" з Ніцоєм, хоча сам його викликав

Пальчевський не прийшов на  "чоловічу розмову" з Ніцоєм, хоча сам його викликав
Андрій Пальчевський не з'явився на "чоловічу розмову" у сквер Василя Сліпака з Андрієм Ніцоєм

Кандидат у мери Києва та бізнесмен Андрій Пальчевський не прийшов на "чоловічу розмову" з Андрієм Ніцоєм – директором Центру стратегічних розробок, чоловіком письменниці Лариси Ніцой.

Про це повідомив Андрій Ніцой у відео на своїй сторінці у Facebook.

Андрій Пальчевський не з'явився на "чоловічу розмову" у сквер Василя Сліпака на Андріївському узвозі. Опонент Пальчевського, директор Центру стратегічних розробок, чоловік дитячої письменниці Лариси Ніцой – Андрій Ніцой прочекав його понад годину.

"Арт-сквер Сліпака, 1 cерпня, 13.00, більше години я – Андрій Ніцой чекаю журналіста, телеведучого, кандидата у міські голови міста Києва Пальчевського на "мужской разговор". На цей "мужской разговор" він сам мене викликав в ефірі телеканалу "Україна". Я йому відповів, що чекатиму його в цей день і в цей час... Але, очевидно, у людини є невідкладні справи і поняття про чоловічу гідність у нього трошки інше, ніж те, на якому виховували мене і інших українців", – зазначив у відео на своїй сторінці у Facebook Андрій Ніцой.

У своєму дописі до відео він наголосив, що без відповіді запитання щодо Лариси Ніцой не залишиться.

"Пальчевський не прийшов. Це ж не в студії язиком плескати прошопопало під охороною бодігардів. Але без відповіді питання щодо Лариси Ніцой я не залишу. Що я з нею зробив, – запитав мене цей медведчуківський телеведучий. Я створив умови, щоб вона зробила себе сама", – зазначив Ніцой.

Конфлікт між ним та Пальчевським розпочався після того, як Ніцой під час опитування на вулиці задав Пальчевському запитання: чим він заслужив бути кандидатом на посаду міського голови столиці України? Пальчевський в ефірі телеканалу "Україна 24" емоційно відповів Ніцою.

"Люди, які ставлять такі запитання у мене, все ж таки ця людина була доросла і якби ми зустрічалися один на один, я б звернувся та сказав: ти розумієш, що ти говориш? По-чоловічому?", – сказав Пальчевський.

Пізніше в ефірі Пальчевський задав Ніцою запитання про його дружину, письменницю Ларису Ніцой.

"Можна я задам йому запитання? Андрій, а що ви зробили з Ларисою?", – запитав Пальчевський.

На це Ніцой відреагував на своїй сторінці у Facebook.

Ні, не прийшов (дивись 2 хв.відео). Пальчевський, який сказав до мене з телевізора, що хотів би "па-мужскі" задати мені питання, не прийшов на зустріч, яку я тиждень тому призначив йому і розмістив повідомлення у єдино доступному мені ЗМІ - фейсбуці. Дякую усім 86 читачам, котрі поширили це звернення. Але, Пальчевський не прийшов. Це ж не в студії язиком плескати прошопопало під охороною бодігардів. Але без відповіді питання щодо Лариси Ніцой я не залишу. Що я з нею зробив,- запитав мене цей медведчуківський телеведучий. Я створив умови, щоб вона зробила себе сама. Українці люблять читати її книжки. Українці поважають її позицію у відстоювання нашої ідентичності. Українці підтримують її боротьбу за українську Україну. Українці сперечаються щодо її пропозицій та способів їх донесення. Але минає пару років і її ліберальні критики вже самі починають радикально ставити питання самозахисту своєї українськості. Українці при зустрічах стискають її в обіймах і дякують за позицію та невтомну боротьбу. Українці роблять їй подарунки: дитячі малюнки й поробки, яблучка й часничок, сметанку й чорницю, сувенірчики тощо. Звісно, Лариса Ніцой має ворогів. Нам вже спалили автівку. Ми вже відбивалися від рейдерів у погонах. Вороги влаштовують інформаційні атаки, розпосюджують компромат і побрехеньки. Але моя кохана в таких випадках проголошує на всю Україну: "А мені до спини, що вони говорять!". Їй плювати "з високої гори" на хейтерів, які не люблять України й українців. а лише користуються нею і нами. Вона працює для українців, вона виховує маленьких діток, які у дорослому житті утверджуватимуть національні цінності. Вона не дає владі виродити українців у покоління "какаяразніца". Вона вчить батьків як повернути та прищепити дітям любов до читання. Поруч з нею я відчуваю, що моє призначення - допомагати цій простій україночці - Ларисі Ніцой.

Опубліковано Андрієм Ніцоєм Субота, 1 серпня 2020 р.

"Сьогодні Пальчевський на всю країну з телевізора з масною ухмилочкою викликає мене на "мужской разгавор". Виклик приймаю. Я можу дати Пальчевському відповідь на його питання 1-го серпня 2020 року. Чекатиму його о 12.00 у сквері імені Василя Сліпака на Андріївському узвозі. На останок – щодо питання Пальчевського про мою дружину. Вважаю його некоректним, але без відповіді не залишу. Якщо треба, я можу дати", – написав Андрій Ніцой у пості на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялось раніше, за данними останніх соцопитувань Центру Разумкова, рейтинг Андрія Пальчевського складає близько 9%, проти 42% у діючого міського голови Віталія Кличка.

Зараз ви читаєте новину «Пальчевський не прийшов на "чоловічу розмову" з Ніцоєм, хоча сам його викликав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути