субота, 22 грудня 2012 10:35

Озлобленість і незадоволеність українців можуть вилитися в бунт - Балога

Озлобленість і незадоволеність українців можуть вилитися в бунт - Балога
Фото: elektorat.te.ua

Народний депутат України, екс-глава МНС вважає, що невдоволення, нетерпимість і озлобленість, наростаючі в українському суспільстві, здатні спровокувати бунт.

"Стихійні акції протесту є моментальною реакцією на локальні або тактичні проблеми і не є чинником загальнонаціонального масштабу. Апатичне ставлення до політичних процесів стало трендом, влада дратує практично всіх. Політикам довіряють все менше. Невдоволення, нетерпимість і озлобленість продовжують накопичуватися повсюдно, і залишається лише сподіватися на Бога, щоб ця гримуча суміш не спровокувала вибух гніву, викликавши до життя бунт, безглуздий і нещадний ", - пише В.Балога у своїй статті для ZN.UA.

Депутат вважає, що ініціатором бунту може стати бізнес середовище: "Відбирання заробленого, чим по суті є податкова політика, поглиблена корупційними поборами, в останні роки доповнивнилася "віджимом" власності. А це вже прийоми на грані фолу. Бізнесу є що втрачати, і є чим захищатися. Владу цю обставину, схоже, в розрахунок не бере ".

Зараз ви читаєте новину «Озлобленість і незадоволеність українців можуть вилитися в бунт - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути