четвер, 28 листопада 2013 06:11

Спецтема: Євромайдан-2013

Ставлення європейців до Януковича передається на всіх українців

Ставлення європейців до Януковича передається на всіх українців
Фото: tsn.ua

27 листопада у Вільнюсі відкрилася конференція "Реальність Східного партнерства: політичні виклики і порядок денний громадянського суспільства". На неї з'іхалися лідери неурядових організацій краін Східноі Європи і ЄС. Конференцію планували провести паралельно з самітом ЄС і Східне партнерство, на якому Украіна мала підписати угоду про асоціацію з ЄС.

Передбачалося, що конференція визначить напрями дій громадянського суспільства Східноі Європи у ситуаціі, коли Украіна наблизиться до ЄС.

Однак учора обговорювали здебільшого основну інтригу: що скажуть запрошені на конференцію Кокс і Кваснєвський про різку зміну курсу України на євроінтеграцію?

- Про те, що угоду не підпишуть я відчув ще місяць тому, - сказав після відкриття кореспонденту Gazeta.ua Валерій Чалий, заступник гендиректора Центру Разумкова. - зараз важливо зробити все, щоб ставлення європейців до Януковича не перекинулося на всіх українців. Бо, здається, саме це зараз відбувається.

Чалого почув присутній на відкритті Володимир Фесенко, голова правління Центру прикладних політичних досліджень: - Майдан виправив ситуацію. Якби люди не вийшли, може б і сталося, як ти кажеш, - сказав Фесенко Чалому.

Участь у сьогоднішній конференції візьмуть також лідери українських опозиційних політичних сил Віталій Кличко і Арсеній Яценюк.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Ставлення європейців до Януковича передається на всіх українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути