пʼятниця, 13 січня 2012 16:08

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Особистого масажиста Тимошенко можуть допустити до неї з дня на день - тюремники

Особистого масажиста Тимошенко можуть допустити до неї з дня на день - тюремники

Особистий масажист екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка зараз утримується в Качанівській виправній колонії в Харкові, може бути допущена до екс-прем'єра в будь-який робочий день.

"На сьогодні день особистий масажист Тимошенко надала всі документи, які підтверджують її кваліфікацію. У будь-який робочий день у робочий час її буде допущено для проведення процедур", - сказав журналістам начальник сектора охорони здоров'я управління Державної пенітенціарної служби Харківської області Дмитро Корушін.

Він також зазначив, що стан здоров'я Тимошенко є задовільним. За її станом здоров'я здійснюється динамічне спостереження медичним персоналом колонії, її оглядають не менше трьох разів на день.

"Її оглядають не менше трьох разів на день і виконуються всі призначення комісії Міністерства охорони здоров'я в повному обсязі. Її стан здоров'я задовільний", - сказав Корушін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремник: Тимошенко не втрачала свідомість - хіба що запаморочилось у голові

У той же час, він зазначив, що Тимошенко піднімається у разі необхідності за допомогою своєї сусідки по камері, від прогулянок екс-прем'єр відмовляється.

"Але медики рекомендують їй розширити руховий режим - це буде сприятливо позначатися на її стані здоров'я", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Особистого масажиста Тимошенко можуть допустити до неї з дня на день - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути