неділя, 28 жовтня 2012 15:55

Основні порушення - це каруселі та масовий підвіз людей - "Опора"

Основні порушення - це каруселі та масовий підвіз людей - "Опора"
Ольга Айвазовська. Фото: ukranews.com

Основні порушення, що зафіксувала громадська мережа "Опора" на першу половину дня - це каруселі та масовий підвіз людей.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на прес-конференції розповіла координатор "Опори" Ольга Айвазовська.

"На Київщині, Полтавщині та Черкащині проводяться опитування під будинками щодо того, хто не піде голосувати. Також від різних невідомих організацій обдзвонюють квартири та питають чи піде людина голосувати. Зараз йде процес визначення категорії виборців, які не підуть голосувати, щоб замість них прийшли невідомі люди та проголосували", - повідомила вона.

Вона зауважила, що їхні спостерігачі зафіксували факти, що на виборчих дільницях знаходитися особи, які не мають права там бути. "Вони знаходяться із незрозумілими списками виборців і грошима. Вже був випадок, коли затримали жінку із списком. Вона зараз у відділку міліції", - додала Азйвазовська.

Окрім того, за її словами, до міліції, яка на дільницях зауважень не було, як і до тих правоохоронців, які знаходяться біля дільниць.

Зараз ви читаєте новину «Основні порушення - це каруселі та масовий підвіз людей - "Опора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути