середа, 26 вересня 2018 12:54

"Основа" - центристська партія для всієї України - Полочанінов

"Основа" - центристська партія для всієї України - Полочанінов
Голова політвиконкому партії "Основа" Володимир Полочанінов заявляє, що "Основа" не поділяє електорат за регіонами України, а орієнтується на жителів усієї країни. Фото: Партія "Основа"

Використовуваний зараз в українському політикумі шаблонний поділ електорату політичних партій за географічним принципом застосовується не до всіх політсил. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив голова політвиконкому партії "Основа" Володимир Полочанінов. За словами Полочанінова, політсила, яку він представляє, не поділяє електорат за регіонами України, а орієнтується на жителів усієї країни.

"У нас немає поділу за територіальним, мовним принципом. Ми оцінюємо людей тільки за їхніми реальними справами. Ми не робимо з себе партію Заходу або партію Сходу. Ми центристська партія, яка, мабуть, найбільш проукраїнська з тих, які зараз є. Причому ми не проукраїнські тільки для Галичини або тільки для Донбасу, а проукраїнські для всієї України", - пояснив Полочанінов.

В "Основі" послідовно виступають за об'єднання українського суспільства на ідеях миру і добробуту, і проти радикалізації за мовними, історичними питаннями. Так, виступаючи на з'їзді партії, який пройшов в Києві 22 вересня, глава "Основи" Андрій Ніколаєнко наголосив, що нинішня влада розколює суспільство, оскільки це єдиний сценарій "збереження себе біля годівниці" у команди влади. На думку лідерів "Основи", розкол суспільства з питань мови, віри, історії, НАТО - це сценарій змови влади з Кремлем.

Зараз ви читаєте новину «"Основа" - центристська партія для всієї України - Полочанінов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути