пʼятниця, 19 червня 2020 17:02

Оштрафували чиновників, які пили каву із Зеленським у Хмельницькому

Оштрафували чиновників, які пили каву із Зеленським у Хмельницькому
Їх оштрафували на 17 тис. грн. Фото: ОП

Хмельницький міськрайонний суд наклав штраф на високопосадовців за порушення карантину в кав'ярні Хмельницького.

Серед них керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, повідомляє пресслужба суду.

До адміністративної відповідальності притягнули також першого заступника Єрмака Сергія Трофимова, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета, міського голову Хмельницького Олександра Симчишина та приватного підприємця Андрія Мельниченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штраф Зеленському: справу передали до Верховного суду

"Жоден із правопорушників на засідання не з'явився. Кожного з них (окрім президента) суд визнав винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на них адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень. Стягнено також 420 гривень 40 копійок судового збору на користь держави", — йдеться в повідомленні.

3 червня під час візиту до Хмельницького президент із делегацією випив каву в місцевому кафе. Кафе, згідно з постановою Кабінету міністрів, не могло приймати відвідувачів у приміщенні мінімум до 5 червня. Відповідне фото оприлюднила пресслужба президента.

Зараз ви читаєте новину «Оштрафували чиновників, які пили каву із Зеленським у Хмельницькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути