понеділок, 29 жовтня 2012 00:55

Осадча "допитувала" в штабі Партії регіонів Усік та Герман
12

Інна Богословська
Фото: Фото: Ольга Каменєва
Олександр Усік
Катя Осадча "допитала" Усіка
Михайло Зурабов
"В руках" Осадчої опинилась і Ганна Герман

Вибори до Верховної Ради України були демократичними і пройшли в чесній боротьбі. Про це під час включення з офіційного прес-центру Партії регіонів в ефірі програми "Шустер LIVE" заявив Голова ПР Микола Азаров, повідомляє прес-служба партії.

"Вибори були демократичними і пройшли в спокійній обстановці, без інцидентів. Йде спокійний підрахунок голосів. І це значний крок уперед", - сказав він.

Микола Азаров також зазначив, що Партія регіонів здобула перемогу в умовах фінансово-економічної кризи і складних реформ. "Сьогодні наша політична сила виступає за консолідацію країни. В умовах кризи потрібно боротися не один з одним, а з кризою. І ми закликаємо опонентів, які увійдуть до парламенту, подумати, перш за все, про інтереси країни. Необхідно припинити безплідну дискусію, а працювати на максимальне співробітництво", - додав він.

Голова Партії регіонів також повідомив, що в результаті виборів слід очікувати певних змін у складі Уряду. "Вони пов'язані з тим, що окремі міністри перейдуть на роботу у Верховну Раду", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів замахнулася на 50% за мажоритаркою

Між тим керівник офіційного прес-центру Партії регіонів Ганна Герман вважає, що остаточні результати виборів для партії влади будуть ще кращі. Так вона прокоментувала результати екзит-полів, згідно з якими ПР займає перше місце.

"Ми очікували, що будемо мати 10% розриву з Об'єднаною опозицією. Попередні результати це доводять", - зазначила Ганна Герман.

Вона повідомила, що Партія регіонів також очікувала, що "Свобода" дасть такий очевидно не низький результат. "Слабкість Об'єднаної опозиції, слабкість Арсенія Яценюка, нечіткість їхніх гасел, відсутність конструктивних пропозицій суспільству призвели до того, що люди стали шукати іншу опозицію, і таким чином багато голосів відійшло "Свободі", - пояснила Ганна Герман.

Зараз ви читаєте новину «Осадча "допитувала" в штабі Партії регіонів Усік та Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути