понеділок, 23 грудня 2013 13:54

Організація "Майдан" вже має чіткі перші кроки

Організація "Майдан" вже має чіткі перші кроки
Віктор Чумак. Фото: telegraf.com.ua

Серед перших дій громадської організації "Майдан" буде встановлення наметів в усіх містах України для вступу громадян у цю організацію.

Про це сказав депутат від УДАРу Віктор Чумак, пише "Комерсант-Україна".

"Першими нашими діями буде установка наметів у всіх містах України для збору підписів громадян про вступ в організацію", - сказав він.

Депутат від "Батьківщини" Арсен Аваков повідомив, що "Майдан" буде зареєстрований у Міністерстві юстиції як громадська організація.

"Вже дано відповідне доручення юристам. Перша організація буде зареєстрована в Києві", - сказав він, додавши, що 22 грудня на Майдані Незалежності в столиці були фактично її установчі збори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не дозволить українцям вільно їздити до Євросоюзу

Нагадаємо, народне віче на Євромайдані у Києві 22 грудня ухвалило резолюцію про створення загальнонаціональної організації Народне об'єднання "Майдан".

Сергій Квіт, Руслана Лижичко, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок стали співголовами ради новоствореного "Майдану". Руслана Лижичко вже оголосила, що відмовляється від участі у Раді Народного об'єднання "Майдан".

Зараз ви читаєте новину «Організація "Майдан" вже має чіткі перші кроки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути