пʼятниця, 16 травня 2008 16:08

ОПЗ можуть купити росіяни

Призначений Кабінетом міністрів в.о. голови Фонду державного майна України Андрій Портнов назвав три компанії, які допущені до приватизації Одеського припортового заводу.

В інтерв`ю УНІАН він відзначив, що це компанії – "Нітроферт" (Естонія), "Єврохім" (Росія), "Нортіма" (Україна).

15 травня Портнов заявив, що пройшли кваліфікаційний відбір і допущені до участі в приватизаційному конкурсі з продажу 99,52% пакету акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" три компанії.

Всього, за словами Портнова, заявки на участь в конкурсі по ОПЗ подали чотири компанії, проте заставу внесли тільки три з них. Він також відзначив, що конкурс з використанням відкритої пропозиції ціни, як і було оголошено раніше, буде проведений 20 травня в Кабінеті міністрів України.

Як повідомлялося раніше, в Антимонопольний комітет надійшло 12 заяв на право покупки ОПЗ, зокрема, від компаній Orascom (Єгипет), Yara International (Норвегія), АТ "Нітроферт" (Естонія), ТОВ "Дев`ятий елемент", ТОВ "Азот-Сервіс", ВАТ "Єврохім", ВАТ "Акрон" (всі — Росія). Заявки направили також українські компанії ВАТ "Азот" і ВАТ "Укрінвест", ВАТ "Дніпроазот", ТОВ "Нафтохімімпекс", ТОВ "Нортіма", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ОПЗ можуть купити росіяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути