понеділок, 01 квітня 2019 09:14

Опрацьовано понад 50% протоколів: як змінюються результати

Опрацьовано понад 50% протоколів: як змінюються результати
Центральна виборча комісія винесла остаточне рішення, що вибори в Україні відбулися. Фото - rbc.ua

Центральна виборча комісія винесла остаточне рішення, що вибори в Україні відбулися. Тим часом там продовжують рахувати голоси виборців. Уже обробили 53.25% електронних протоколів. Результати суттєво не змінюються і кандидати не міняються місцями.

Лідирує як і раніше шоумен Володимир Зеленський. У нього 30,23%, це 2 млн 835 тис. 281 голосів. За ним іде чинний президент Петро Порошенко 16.61% - 1 млн 557 тис. 723 голосів. Поза межею другого туру залишається лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, її підтримали 13.08% виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паспорт в урні для голосування та пожований бюлетень: курйози на виборах 2019

Загалом на 9 годину 1 квітня пораховано 9 млн 376 тис 856 голосів. І уже сьогодні у ЦВК очікують перші протоколи з мокрими печатками із виборчих дільниць.

Закриває п'ятірку співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко. і лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко. Далі ідуть самовисуванець Ігор Смешко , лідер Радикальної партії Олег Ляшко, кандидат від партії "Опозиційний блок - Партія миру і розвитку" Олександр Вілкул та кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський. Всі інші кандидати, як і раніше, набирають менше 1% голосів виборців.

Зараз ви читаєте новину «Опрацьовано понад 50% протоколів: як змінюються результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути