Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2012 03:35

Опозиція оголосила попередні результати виборів за своїми підрахунками

Опозиція оголосила попередні результати виборів за своїми підрахунками
Арсеній Яценюк ФОТО:interfax.com.ua

Об'єднана опозиція оприлюднила попередні результати паралельного підрахунку голосів. За результатами обробки 67,8% протоколів, Партія регіонів попередньо отримує 29,75% голосів, ВО Батьківщина - 25, 17%, партія УДАР - 12,95%. ВО Свобода - 11,18%, КПУ - 11,12%. Про це повідомив голова Ради Об'єднаної опозиції Батьківщина Арсеній Яценюк під час спільної з керівником Центрального штабу опозиції Олександром Турчиновим прес-конференції.

Яценюк порадів екзит-полам і "простягнув руку" Кличку

Політик підкреслив, що важливий підрахунок не тільки пропорційної системи, але і підрахунок результатів у мажоритарних округах. "У нас є попередні дані, але їх потрібно перевіряти, тому що мова йде про кожен окремо взятий округ. Зараз наші комісії працюють над тим, щоб зберегти результат, щоб результати в протоколах відповідали кількості голосів, відданих українцям за кожного мажоритарника" - зазначив Яценюк.

Яценюк впевнений, що "Свобода" проходить в наступний склад Ради

Він підкреслив, що ці дані попереднього підрахунку голосів є прогнозом загального результату підрахунку голосів. "Вже починаючи з 30-40% математична формула дає можливість отримувати результат до десятих відсотка. І вже протягом години результат фактично не міняється" - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція оголосила попередні результати виборів за своїми підрахунками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути