Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 00:45

Опозиція не може домовитися про дрібниці, що вже говорити про призначення прем'єра - Тігіпко

Опозиція не може домовитися про дрібниці, що вже говорити про призначення прем'єра - Тігіпко
Сергій Тігіпко: Опозиція не може домовитися щодо дрібниць. Фото: uainfo.censor.net.ua

Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко вважає, що опозиції не вдасться консолідувати владу, як це вдалося президенту України Віктору Януковичу і Партії регіонів, оскільки їм складно домовитися навіть стосовно дрібниць.

Про це він заявив в ефірі програми "Один на один" з Савіком Шустером.

"Треба віддати належне Віктору Федоровичу Януковичу і Партії регіонів, і він, і партія змогли консолідувати владу, чого в країні практично не вдавалося за цих 20 років ні кому", - заявив Тігіпко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не думаю, що я виграв" - Тігіпко про свої реформи

На його думку, "потрібна вертикаль влади. Такими хитрощами часто це робити складно: заговорять все, що хочеш. Тут потрібна певна жорсткість, жорстка рука". "Є однозначні мінуси. Коли ми говоримо про корупцію, ви знаєте, коли вибудовує, той же президент цю вертикаль, я не можу сказати прихильники його, є ще челядь, яка працює на нижньому рівні, на середньому рівні, яка в якийсь момент починає розуміти "Я ж вертикаль" зі всіма витікаючими наслідками: починається тиск, починається корупція. Не служити країні, а служити собі", - продовжив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко вважає, що ПР потрібен ребрендинг

Крім того, міністр додав, що коли він дивиться на опозицію, то бачить, що "їм зараз не під силу. Вони не можуть домовитися кого висунути по мажоритарці, хоча це саме елементарне. Як домовиться об'єднати зусилля і потім призначити прем'єра, поділити ці портфелі. Це просто непідйомна задача, тому що вони про дрібниці не можуть домовитися".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція не може домовитися про дрібниці, що вже говорити про призначення прем'єра - Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути