четвер, 25 жовтня 2012 00:09

"Не думаю, що я виграв" - Тігіпко про свої реформи

"Не думаю, що я виграв" - Тігіпко про свої реформи
Сергій Тігіпко каже, що не виграв, у політичному сенсі, від своїх реформ. Фото: glavred.info

Останнім часом віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко перебував на вістрі соціальних проблем, тому, в політичному плані, він не виграв.

Про це він заявив в ефірі програми "Один на один" з Савіком Шустером.

"З політичної точки зору, я не думаю, що я виграв. Останні півтора року я перебував на вістрі проблем усіх соціальних. У мене кожен день, або голодовка, або страйк, або блокування Кабміну, або блокування міністерства. Я думаю, що в політичному плані я не виграв, але кожен політик повинен робити вибір: або ти кон'юктуриш і намагаєшся дочекатися свого часу, або ти таки дієш", - розповів міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко має намір співпрацювати з "тушками" в наступному парламенті

За його словами, зараз він вже прийняв рішення, якщо пристосовуватися до існуючого політичного режиму, то все одно робити все, для того, щоб країна розвивалася.
"У перший свій прихід (до влади - Gazeta.ua), я скажу відверто, я старався кон'юктурити, кажу про 97 і 2000 роки, я намагався зміцнити позиції, вийти на сильну позицію. А потім подивився: йде час, а якісь зміни залишаються на місці. Для себе зараз прийняв рішення: якщо і кон'юктурити, то мінімум; якщо є можливість робити реформи - то максимально радикально їх робити, для того, щоб все-таки країну рухати вперед", - зазначив Тігіпко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко вважає, що ПР потрібен ребрендинг

Зокрема, він зазначив, що "сам собі сказав, що політика робиться тоді, коли політики на плечі один одному стають. Один тоне, на його місце приходить другий, третій..".

Крім того, Тігіпко додав, що не отримує "задоволення від того, що я маю якийсь статус. Я йду до вас на ефіри і кожного разу це випробування певне. Я можу півтора кілограма за день перед ефіром втратити, тому що до цього звикнути неможливо".

"Я знаю одне: максимально треба чесно попрацювати. Сам собі сказав, що далі бізнесу не пошлють. Заробляти у владі я собі ніколи не дозволю і максимально не дозволю тим, хто працює поруч зі мною. Ось така позиція. Коли я її обдумав і прийняв, мені стало легше, я себе зараз впевнено відчуваю і розумію, що я повинен робити", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що я виграв" - Тігіпко про свої реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути